Ortho Formulas | Een gezonde balans

De naam Ortho Formulas verwijst onder andere naar het Griekse ‘Ortho’, wat juist, recht en gezond betekent. Daarnaast verwijst de naam naar de orthomoleculaire geneeskunde. Een van de belangrijkste kernwaarden binnen de orthomoleculaire geneeskunde is het streven naar de juiste balans tussen de stoffen die het lichaam nodig heeft om gezond te blijven en optimaal te kunnen functioneren.

Om deze balans te creëren en te behouden is een gevarieerd voedingspatroon van groot belang. Door gevarieerd te eten wordt het lichaam voorzien van de voedingsstoffen (vitaminen, mineralen en antioxidanten) die de vitaliteit en de levenskwaliteit verbeteren.

In de huidige maatschappij is het niet altijd haalbaar om alle essentiële voedingsstoffen binnen te krijgen via voeding. In dat geval zijn de voedingssupplementen van Ortho Formulas een goede aanvulling.

Bij Ortho Formulas zijn we altijd op zoek naar de juiste combinatie van vitaminen, mineralen en antioxidanten die de benodigde aanvulling bieden voor een gezond(e), sterk(e) en gebalanceerd(e) lichaam en geest. Wij garanderen optimale voedingswaarde en opneembaarheid van onze formules en kunnen zo een kwalitatief hoogwaardig assortiment aanbieden van zorgvuldig samengestelde supplementen.

De wereld van voedingssupplementen is continue in ontwikkeling, een proces waar wij bij Ortho Formulas actief in meebewegen door een constante vernieuwing en verbetering van onze formules.

Boaz en Sam bij een                   bloeiende fruitboom